<< Veterinärvård

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VETERINÄRVÅRD - REUMATISM

Bioptron mot reumatism har följande effekter:

- Avhjälper och lindrar smärta avsevärt vid kroniska smärtsamma tillstånd som reumatisk artrit (kronisk), osteoartrit, artroser

- Stärker musklerna och ökar kroppens rörlighet

- Ökar patientens förmåga att gå

- Förbättrar livs- och sömnkvalitén

Det vanligaste ledproblemet hos både människor och djur är”ARTROS”

Ledsjukdomen Artros har visat sig vara vanlig även på katter. Tidigare har man trott att sjukdomen bara drabbar människor och hundar.

Ungefär en av fem hundar och samma utfall med katter, anses lida av artros. Ofta uppfattas artros som en naturlig del av åldrandet men artros är en sjukdom och det är viktigt att diagnosen ställs för att rätt behandling ska kunna sättas in. Då kan hunden få ett betydligt bättre och mer aktivt liv.

Artros är en kronisk inflammation i en led med nedbrytning av ledbrosket, förtjockning av ledkapseln och benpålagring i och runt leden. Detta ledproblem är särskilt vanligt hos hundar. Cirka 20 % av alla hundar har en smärtsam process i rörelseapparaten och cirka 13 % har utvecklad artros.

Hos äldre hundar är artros så vanlig som mellan 20 och 25 %. Artros kan vara en primär sjukdom utan bakomliggande orsaker, men den kan också vara sekundär till andra ledsjukdomar, frakturer eller ledbandsskador.

Behandling:

Behandling av artros sker vanligen med antiinflammatorisk medicinering, olika kosttillskott och rehabilitering. Bioptron är ett komplement för smärtmedicinering som oftast leder till bieffekter. Samt att vissa andra fodertillskott kan uteslutas helt.

Rekommenderat foder Hill's Prescription Diet j/d, den bygger på en revolutionerande teknologi som med hjälp av högt innehåll av omega 3-fettsyror lindrar smärtan och bromsar utvecklingen av broskets nedbrytning och därmed ger hunden och katten en ökad rörlighet igen.

Nu kan du hjälpa ditt djur genom att tillämpa Bioptron. Det är en revolutionerande medicinteknik som komplement till omega 3-fettsyrorna som verkar antiinflammatoriskt och som även påverkar DNA i broskcellerna, vilket gör att nedbrytningen av dessa minskas. Flera vetenskapliga studier bekräftar vilken god effekt Bioptron har på artros. Huvudmekanismen i ljusstrålesystemet påverkar:

 

 • - Stimulering av neoangiogenes (förbättring av mikrocirkulation)
 • - Ökning av fagocytosprocessen
 • - Stimulering och aktivering av ATP- produktionen
 • - Ökning av viktiga enzymer som är specifikt delaktiga i cellregenering
 • - Ökning av aktivitet i lymfsystemet
 • - Aktivering av fibroblastaktiviteten och ökning av kollegen produktionen
 • - Ökning av DNA- och RNA- produktionen.
 • - Minskad retbarhet hos nervvävnad och förbättring av musklernas avslappning

  Ditt djur får en avsevärd förbättring redan inom en vecka tack vare huvudmekanismen i ljusstrålesystemet.

 • Det finns också många lyriska hundägare som har vittnat om vilken effekt bioptron haft på deras hundar och hur livskvaliteten har förbättrats avsevärt.

Hur ser man att din hund har artros
Läs mer från källan:
Ladda ner PDF från Orion Pharma