KÖPA/HYRA - FÖR PRIVATPERSONER
Vi erbjuder våra kunder ett trygghetskoncept vid köp eller hyra av våra produkter. Fördelen för dig som kund är att du kan prova produkten under kortare eller längre tid, utan att förbinda dig att köpa. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och säker innan du bestämmer dig för denna behandlingsform. Det betyder att du i lugn och ro kan prova Bioptron hemma, för  att lindra din smärta samt påskynda och främja kroppens egen självläkningsförmåga.

För att du snabbt ska få effekt och hjälp samt själv se, uppleva eller känna resultatet av behandlingen med Bioptron - rekommenderar vi minst en 1-2 månaders behandling. Du kommer snabbt att känna att det händer något i din kropp och att du successivt mår allt bättre. Emellertid beror effekten och längden på behandling mycket på din sjukdomsbild - om det är kroniska eller akuta besvär. Avgörande är också hur länge du gått med dina besvär, hur intensivt du behandlar dig och hur länge. I de flesta fall känner människor effekt direkt på ett eller annat sätt, i andra fall tar det ett par veckor eller månader om t.ex patienten gått i flera år med kroniska skador/besvär.

Att du är fullständigt nöjd produkten och att vi får ditt förtroende är mycket viktigt för oss. Vi erbjuder därför våra privatkunder att ”provhyra” Bioptron under en månad. Vid eventuellt köp under hyrestiden tillgodoräknas du sedan hela hyresbeloppet utan några förbehåll.

Vi vet att Bioptron fungerar i de allra flesta fall – på de sjukdomstillstånd som Bioptron är kliniskt dokumenterad för. För att du ska känna dig ännu mer trygg kan vi dokumentera daglig forskning inom en mängd olika medicinska områden.

Välkommen till ditt nya liv!